Orient emporium

 

 • Orient emporium
  • Preduzeće "ORIENT EMPORIUM" d.o.o. sa sedištem u Beogradu, osnovano je jula 1997. godine i bavi se uvozom, veleprodajom i maloprodajom robe široke potrošnje iz Indije koja se može svrstati u dva osnovna programa i jedan dopunski. Osnovni programi su: kućni tekstil (home furnishing) i butik program (garments & accessories), dok je dopunski program tzv.galerijska roba (gift items). ORIENT EMPORIUM trenutno ima 10 prodavnica, od toga 6 u Beogradu, 2 u Nišu, i po 1 u Novom Sadu i Kragujevcu.


   HOME FURNISHING je naš najjači deo ponude i tu smo razvili sopstveni prodajni program sa kojim smo na području Srbije nesumnjivi tržišni lider na tom polju. Proizvodi koje nudimo se izrađuju u Indiji po našem dizajnu, a u poslednjih par godina beležimo konstantan rast, kako u obimu prometa, tako i u širini asortimana koji nudimo našim kupcima, a koji sada obuhvata ukrasne prekrivače za krevete i jastučnice, zavese, podne prostirke, stolnjake, nadstolnjake i podmetače.


   GARMENTS & ACCESSORIES – u garderobi sledimo pozitivna iskustva iz kućnog tekstila, tako da se 100% tog programa proizvodi po našem dizajnu, dok ostatak (nakit, tašne, marame) nabavljamo iz lokalne ponude u Indiji.


   HANDICRAFTS & GIFT ITEMS je naš dopunski program koji obuhvata razne ukrasne predmete i rukotvorine od drveta, mesinga, kosti, kamena i sl, a u obliku kutija, figura, činija, ramova za slike itd, i koji čini veoma mali deo naše ponude.


    


   Telefon: 011/ 3333-662


   Direkcija: 011/ 3478-487


   Web adresa:www.orientemporium.net


    

 • Beograd-Beograđanka

  Adresa: Masarikova 5
  Radno vreme:
  ponedeljak-petak od 9-21h
  subota od 9-17h
  Supermarket: ponedeljak-nedelja od 8-22h


  Lokacija Lokacija Google Map